domingo, 11 de diciembre de 2011

SALUTACIÓ DIPUTACIÓ DE GIRONA

Un any més, des de la Diputació de Girona volem felicitar el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) per l'organització del Torneig Internacional d'Any Nou de Bàsquet Femení, que convoca, a casa nostra, alguns dels millors equips d’Europa de la categoria júnior. De la mà d’una de les entitats més representatives de l’associacionisme esportiu català, com és el GEiEG, el torneig, que arriba a la 23a edició, s'ha convertit en la cita tradicional de primers d'any amb el bàsquet femení.

Més enllà de les competicions i dels resultats, el Torneig Internacional d'Any Nou és un exemple de convivència i intercanvi, i la Diputació de Girona vol ser present en totes aquelles iniciatives que fomenten aquests valors entre la mainada i el jovent.

Tots sabem que l’esport és una excel·lent eina pedagògica per educar en valors i fomentar la cohesió social. La pràctica esportiva, a més de ser saludable, afavoreix l’aprenentatge d’habilitats socials molt útils en la vida diària, com són ara el respecte, la companyonia, l’esforç i l’esperit de superació. I és que l’esport educa per ser bones persones; per ser bons ciutadans.

Des de la Diputació de Girona sempre hem apostat per l’esport, especialment el de base. Som conscients del paper rellevant que té l’activitat física en la nostra societat, i per això fem costat a l’esport i encoratgem el GEiEG a continuar treballant perquè Girona gaudeixi d'aquest tipus de tornejos.

Felicitats!


Jaume Torramadé i Ribas
President de la Diputació de Girona