lunes, 2 de enero de 2012

CIUDAD ROS CASARES - STADIUM CASABLANCA

C.Ros Casares60
Stadium C.51

Ciudad Ros Casares: (16+14+15+15): Saez 16, Díaz 2, Balart 8, Cotano 14 i Vidal 4 - cinc inicial. Chahrour 6, Fletcher, Camarasa 3, Saiz, Navarro 4, Jimenez 3 i Martinez.

Stadium Casablanca: (9+19+10+13): Dieste 15, Guiral 4, Navarro 8, Lamuela 12 i Sancho 9 -cinc inicial-. Tabanera, Agüeras, Contreras 3, Allende, Soro.

Àrbitres: Peries i Buga.

Incidències: Tercer partit de la 23a edició del Torneig de bàsquet femení d'Any Nou del GEiEG


Gran partit de bàsquet el que han fet tant el Ciudad Ros Casares com l'Stadium Casablanca, que s'ha decantat per les valencianes per petits detalls. L'Stadium que s'ha posat 20-21 per davant en el marcador, no ha pogut amb la forta intesitat del seu rival, en el darrer quart i s'ha vist superat. Malgrat tot, les aragones han deixat molt bona impressió en aquest primer partit que han disputat en el TAN 2012. Per la seva banda, el Ciudad Ros Casares, suma amb aquest victòria, el seu segon triomf i s'assegura la primera possició en aquest grup blanc.


Gran partido de baloncesto el que han mostrado los equipos del Ciudad Ros Casares y el Stadium Casablanca de Zaragoza. El partido se decantó hacia las valencianas por pequeños detalles. El Stadium que se puso por delante en el marcador 20-21, no pudo con la fuerte intensidad de su rival, en el último cuarto, en el que se vió superado. Aun así, las aragonesas dejaron muy buena imagen en este primer partido del TAN 2012. Por su parte, el Ciudad Ros Casares, con este triunfo, suma dos victorias y se asegura así, la primera posición del grupo blanco.