lunes, 12 de diciembre de 2011

SALUTACIÓ AJUNTAMENT DE GIRONA

Em plau molt dedicar una salutació a tots els participants en el 23è Torneig GEiEG d’Any Nou de Bàsquet que organitza la secció de bàsquet al Pavelló Lluís Bachs de Sant Narcís.

En primer lloc, vull agrair al club l’extraordinari servei que fa a la ciutat de Girona a través de l’activitat esportiva i cultural que porta a terme des de fa gairebé un segle. És impossible de calibrar-ne la incidència però la seva influència en matèria d’educació esportiva i cultural, de canalització de joves energies i de consolidació dels valors de l’esport com a qualitats essencials de la persona deriva en una vinculació identitària importantíssima entre el club i la ciutat, i és un dels rèdits socials més valuosos de què avui disposem.

A les protagonistes indiscutibles del Torneig, les seccions de bàsquet femení, tant la local com les visitants, i a les seves jugadores els transmeto una salutació molt efusiva amb motiu d’aquesta competició, i les encoratjo a viure amb il·lusió la lluita per aconseguir els objectius que han cultivat amb esforç durant els entrenaments i, al mateix temps, a perseguir esportivament les seves expectatives d’èxit personal. Però sobretot, les convido a divertir-se amb la pràctica d’aquest esport, i a lluir i defensar amb orgull el nom del seu club i de la seva ciutat.

En nom de la ciutat de Girona, dono la més cordial benvinguda a tots el clubs que participen en el Torneig, a les famílies i acompanyants de les jugadores, i a tota l’afició. Espero que la seva estada entre nosaltres sigui agradable, que tinguin ocasió de gaudir de la nostra hospitalitat i aprofito l’avinentesa per desitjar-los molt bon any 2012.


Carles Puigdemont i Casamajó
Alcalde de Girona