miércoles, 4 de enero de 2012

PLATGES DE MATARÓ - CIUDAD ROS CASARES (FINAL)

Platges de Mataró61
Ciudad Ros Casares63

Platges de Mataró: (14+16+10+21): Conejos, Bermejos 17, C.Pujol 4, A.Pujol 23 i Talavera 8 -cinc inicial-. Argall, Dalmau 7, Farreras, Teixidó 2, Rovira, Peiris, Riera.

Ciudad Ros Casares: (19+17+13+14): Chahrour Sáez 11, Navarro, Balart 13 i Cotano 15 -cinc inicial-. Fletcher, Camarasa 2, Saiz 6, Díaz 3, Vidal 13 i Jimenez.

Àrbitres: Renart i Alcaraz.

Incidències: Final de la 23a edició del Torneig de bàsquet femení d'Any Nou del GEiEG

El Ciudad Ros Casares de València s'ha proclamat aquest vespre campió del Torneig d'Any Nou de bàsquet femení del GEiEG al derrotar per un ajustat 61-63 al Platges de Mataró. El partit ha tingut dues fases ben diferenciades. La primera on les valencianes han jugat amb la seva superioritat en el pal baix per marxar amb diferències sempre inferiors al 10 punts i una segona, on les maresmenques han tirat de "pundonor" i amb unes Ariadna Pujol i Neus Bermejos, pletòriques han estat apunt de certificar la remuntada. Els darrers instants han estat de màxima emoció i s'ha decantat pel Ciudad Ros Casares.

El Ciudad Ros Casares se ha proclamado esta tarde campeón del Torneig d'Any Nou de Bàsquet Femení del GEiEG al derrotar por un ajustado 61-63 el Platges de Mataró. El partido tuvo dos partes bien claras: la primera, en donde el Ciudad Ros Casares planteó jugar para sus jugadoras interiores, sacando diferencias no superiores a los 10 puntos; la segunda en donde las catalanas tiraron de "pundonor" con unas Ariadna Pujol y Neus Bermejo pletóricas, estuvieron apunto de certificar la remontada. Los últimos instantes fueron de máxima emoción y se decantó por el Ciudad Ros Casares.