martes, 3 de enero de 2012

STADIUM CASABLANCA - FEMENÍ SANT ADRIÀ

Stadium C.53
Femení Sant Adrià77

Stadium Casablanca: (14+13+8+20): Dieste 20, Lamuela 10 i T.Sancho 2 -cinc inicial-. Agüera, Aliende 1, Sancho, Tabanera, Soro, Contreras 3.

Femení Sant Adrià: (25+14+21+17): Verbo 21, Coll 13, Lobo 8, Hervas 4, Casanoves 9 -cinc inicial-. Jimenez, Mestres 13, Farré 2, Povedano, Montoliu 7, Ubeda i Grau.

Àrbitres: Vila i Carvajal.

Incidències: Cinquè partit de la 23a edició del Torneig de bàsquet femení d'Any Nou del GEiEG

Victòria del Femení Sant Adrià que li permet accedir a semifinals del TAN 2012, en un partit que sempre ha dominat, davant un Stadium Casablanca que no ha deixat de lluitar en cap moment. Les catalanes han anat agafant diferències voltant els 10 punts que han mantingut durant els dos primers quarts. Els dos darrers quarts, una nova apretada del Femení Sant Adrià ha fet que la diferència definitiva s'incrementés fins els 24 punts finals, 53-77. Amb aquest resultat, el Femení Sant Adrià es creuarà en semifinals amb el Platges de Mataró i l'Stadium Casablanca lluitarà pel cinquè i sisé lloc.

Victoria del Femení Sant Adrià ante un luchador Stadium Casablanca que le permite pasar a semifinales. Las catalanas han cogido diferencias alrededor de 10 puntos que han mantenido durante los dos primeros cuartos. En la reanudación el Femení Sant Adrià hizo que la diferencia definitiva se incrementase hasta los 24 puntos, 53-77. Con este resultado el Femení Sant Adrià se cruzará en semifinales al Platges de Mataró, mientras que el Stadium Casablanca luchará por el quinto y sexto lugar.